Lichamelijke klachten 

Lichamelijke klachten, wie heeft ze tegenwoordig niet? Deze klachten ontstaan doordat de voeding van tegenwoordig niet meer toereikend is om ons lichaam goed te laten funtioneren. Hierdoor ontstaan tekorten van vitamines en mineralen zonder dat we er erg in hebben.   
Daarnaast is de oorsprong van deze klachten ook vaak terug te vinden in de manier waarop je leeft en wat je eet. Maar waar gaat het dan mis?

Door de echte oorzaak op te zoeken en aan te pakken zorg je  ervoor dat je klachten verdwijnen en dat je weer lekker in je vel zit. 

Overgang

OZoGezond geeft ook adviezen als het gaat om overgangsklachten.  Deze klachten ontstaan door een disbalans van de hormonen. De overgang kan het je echt lastig maken. Opvliegers, nachtelijk zweten, aankomen in gewicht, depressiviteit, stemmingswisselingen, slapeloosheid etc. zijn klachten die je vaak hoort bij de overgang. Door jouw voeding aan te passen kunnen deze klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en kijk of OZoGezond je kan helpen bij jouw klachten.