OZoGezond
Jacqueline van den Barselaar

Praktijk:
Vrederustlaan 165 

2543 SN Den Haag
(bij Zonnestudio Vitazon)

of

Bankaplein 2
2585 EV Den Haag

06-27 89 87 07
Info@ozogezond.nl

Ik ben Jacqueline van den Barselaar en als Trainer Hormoonfactor, Natuurvoedingsadviseur en Gewichtsconsulent geef ik gerichte voedingsadviezen die gebaseerd zijn op De Hormoonfactor van  Ralph Moorman.

Mijn werkwijze heeft als doel je een blijvend gezonde lifestyle aan te leren en is dus geen dieet. Je krijgt veel informatie over gezonde voeding, ontspanning en bewegen en hoe je dit stap voor stap in je huidige leefstijl kunt inpassen. Alleen op deze manier word je je meer bewust van wat je eet en wat je moet doen om jezelf in een goede conditie te brengen en te houden.

Je kunt mij bellen of e-mailen voor het maken van een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.vTijdens dit gesprek zal ik je informeren over mijn werkwijze en bekijken we wat er bij je past. 

Na dit gesprek stuur ik je een uitgebreide vragenlijst over je voeding en een hormonale anamnese. Naar aanleiding hiervan maak ik een advies op maat, dus gemaakt op basis van je persoonlijke situatie en je huidige voedingspatroon. Niet iedereen is tenslotte gelijk. Dit maakt het des te makkelijker om veranderingen in te passen in je dagelijkse patroon. 

Natuurlijk kunt je ook bij mij terecht voor éénmalig adviesgesprek wanneer je bijvoorbeeld wat meer wilt weten over de lichamelijke klachten die je hebt en wat je hier zelf aan kunt doen.

Heb je nog andere specifieke vragen? Klik dan hier voor het aanvragen van meer informatie.

Op de consulten van OZoGezond zijn de Algemene voorwaarden OZoGezond van toepassing.