OZoGezond
Jacqueline van den Barselaar

Praktijk:
Vrederustlaan 165 

2543 SN Den Haag
(bij Zonnestudio Vitazon)

of

Bankaplein 2
2585 EV Den Haag

06-27 89 87 07
Info@ozogezond.nl

Naam: Nalina, 45 jaar

Ervaring: 
Ik heb diverse lichamelijke klachten, daarom ben ik blij dat ik Jacqueline heb leren kennen. Totaal geen streng dieet, daar ben ik ook zeker blij om. Jacqueline heeft alles voor me op een rijtje gezet en daarmee ben ik aan de slag gegaan. Als ik vragen heb, dan kan ik altijd bij haar terecht en ik zou haar zeker bij anderen aanbevelen.

 

Ik ben heel blij met Jacqueline, ze inspireert je gewoon!

Naam: Claudia, 45 jaar
Ervaring:
Ik vind dat je het heel goed doet en ik merk ook dat het heel goed klikt tussen ons. Dat vind ik altijd een heel fijn pluspunt. Verder vind ik dat de begeleiding die je me geeft samen met de voedingsadviezen heel prettig. Alleen heb ik nog wel wat moeite om m'n doel te bereiken. Dat komt ook door de omstandigheden waar ik in gezeten heb. Maar nu kom ik in een rustiger vaarwater.


Naam: Monica, 49 jaar

Ervaring:

Ik wilde afvallen dat stond vast, de weegschaal is niet mijn grootste vriend.

Maar ja, hoe ga ik dit aanpakken…….

Ik houd van lekker eten en zeker niet van elke dag aardappels, groenten, vlees.

Ik heb diverse diëten geprobeerd waar ik wel afviel, maar zodra ik er mee klaar was vlogen de kilo’s er weer aan.

Toen kwam ik Jacqueline van den Barselaar tegen en zei, ik ga jou helpen……

Zo gezegd zo gedaan, en met resultaat, ik ben nu in 1,5 maand tijd namelijk al 7,4!!!!!! kilo kwijt.

Ik eet gewoon lekker, maar nu met verse kruiden e.d. en niet meer met “vette” sausen, en let nu heel goed op de calorieën.

Ik voel me nu super lekker en wordt zeer goed begeleid en gestimuleerd om door te gaan.

Dankzij Jacqueline ben ik me nu veel bewuster van wat ik wel en niet kan / mag eten.

Kortom, Jacqueline is voor mij echt een super steun.

 

Dus mensen, als jullie ook met kilootje meer zitten, en willen afvallen maar toch lekker willen blijven eten, ga dan even langs bij OZoGezond.

Dit word de eerste stap naar een OZoGezonder leven.

 

Dankjewel Jacqueline xxx

 

Naam: Wendy, 38 jaar
Ervaring:
OZoGezond, dit is wat ik zocht. Gewicht verliezen en beter in je vel zitten zonder streng dieet. Bewust zijn van wat je eet en de keuzes die je maakt. Er zijn wellicht mensen die dit ook zelf kunnen, maar voor mij is het advies en de motivatie van Jacqueline net dat steuntje in de rug wat ik nodig heb. Ik ben nu 13 weken bezig en ben 7,1 kg kwijt. (zonder daarbij te sporten!) Maar wat ik misschien nog wel fijner vind, is dat ik het opgeblazen gevoel kwijt ben, nagenoeg geen last meer van mijn darmen heb en mijn bloeddruk is gedaald naar wat het moet zijn.

Ik voel me in ieder geval OZoGezond!


Naam: Robbert Remmers, 44 jaar
Doel: 10 kg. verliezen
Ervaring: 
10 kilo eraf, dat was het doel. Maar hoe vlieg je zoiets aan? Lijnen lijkt makkelijk maar elke avond is het toch een gewoonte om iets lekkers te pakken. Zeker met een paar pubers op de bank. OZoGezond heeft me uiteindelijk geholpen. Een voedings- en beweegplan afgestemd op mijn lengte, gewicht en doelstelling. Geweldig! Nu, ruim 10 weken later en op één ons na 10 kg afgevallen, ben ik helemaal tevreden! Het lijnen ging gemakkelijk en als ik vragen had was Jacqueline altijd bereikbaar. Ik kan het iedereen aanraden. 


Jouw ervaring hier?