OZoGezond
Jacqueline van den Barselaar

Praktijk:
Vrederustlaan 165 

2543 SN Den Haag
(bij Zonnestudio Vitazon)

of

Bankaplein 2
2585 EV Den Haag

06-27 89 87 07
Info@ozogezond.nl

Gezond leven is ook bezig zijn met bewegen. 

Met regelmatig bewegen krijg je meer energie en voel je je echt fitter. Tevens vermindert het de risico’s op hart-en vaatziekten. Bewegen is ook een belangrijk onderdeel bij het afvallen. Door veel te bewegen zal het afvallen sneller en makkelijker gaan. Oftewel, alleen maar voordelen! 

Op maandag- en donderdagavond geef ik van 19.30-20.30 uur een workout voor het gehele lichaam. 

In de zomermaanden (maart t/m september) wordt deze workout zowel op maandag als donderdag gegeven in het Zuiderpark. Je neemt de ingang in de Vreeswijkstraat (bij Snackbar 't Hapje), dan loop je een klein stukje door, je steekt het fietspad over en daar verzamelen we. Tijdens dit uur doen we oefeningen voor het gehele lichaam en werken we aan de conditie. De dames die meedoen variëren in de leeftijd van 19 tot 74 jaar, dus iedereen kan meedoen. Je hoeft alleen maar een flesje water mee te nemen en een matje. 

In de wintermaanden (oktober t/m maart) gaan we de zaal in. Vanaf maandag 2 oktober wordt deze les elke maandagavond gegeven in Woonzorgcentrum Houthaghe aan de Toon Dupuisstraat in Den Haag. 

Op de donderdag verzamelen we om 19.30 uur op Kijkduin. Hier zullen we in de wintermaanden een uur wandelen door de duinen.  

Deze training is voor mensen die: 

  • gewoon lekker buiten aan hun conditie willen werken, 
  •  weinig of nooit hebben gesport en weer willen starten met bewegen, 
  •  een (licht) overgewicht of diabetes mellitus hebben, 
  • op advies van hun huisarts moeten gaan bewegen, 
  • óf op een sportieve manier andere mensen willen ontmoeten. 

De eerste keer kun je gewoon gratis meedoen om te kijken of het wat voor je is. Wil je weten wat het kost als je vaker mee wilt gaan doen, klik dan hier.

Gezond en gezellig, dat is het motto van OZoGezond!